ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕΛΩΝ

 Τα μέλη της ομοσπονδίας με αλφαβητική σειρά .

 

Διοικητικό συμβούλιο.  ( 2017-2019 )

ΠΡΟΕΔΡΟΣ  – ΜΟΣΧΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΑΝΤ/ΡΟΣ – ΚΡΙΓΚΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΓΡ/ΤΕΑΣ – ΜΗΤΡΟΓΕΩΡΓΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ – ΡΙΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ – ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

–Ιδρύθηκε το 2005 στην Αττική, με σκοπό την συστηματική και οργανωμένη εξάπλωση του ενδιαφέροντος της εκτροφής , όλων των ειδών πτηνών συντροφιάς και οικοσίτων , όπως αυτά ορίζονται στους καταλόγους της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ορνιθολογίας ( C.O.M.).  Επίσης, με σκοπό να μεριμνεί για την υπεύθυνη ενημέρωση των μελών της ,και όχι μόνον, γύρο απο θέματα διαχείρισης , διατροφής , αναπαραγωγής , αντιμετώπισης ασθενειών  κ.λ.π. Μέσα στις δράσεις της , είναι η διεξαγωγή ετησίων εκθέσεων δια την βράβευση των εκθεμάτων αλλά των εκτροφέων τους , η πραγματοποίηση διαλέξεων απο ειδικούς  επιστήμονες , πτηνιάτρους , ζωοτέχνες , ορνιθολόγους αλλά και έμπειρους εκτροφείς. Επίσης η συνεργασία με σωματεία και ενώσεις δια την ανταλλαγή γνώσης αλλά και διενέργεια εκδρομών για την επίσκεψη διεθνών ή παγκοσμίων εκθέσεων.

Iστότοπος : https://alop.gr/

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΛΟΠ ΣΤΗΝ  ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ:

 


  

Διοικητικό συμβούλιο.(2018-2020)

Πρόεδρος – ΧΡΙΣΤΑΚΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αντιπρόεδρος – ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γραμματέας – ΦΡΑΝΤΖΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
Ταμίας – ΣΕΡΤΕΦΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
Έφορος – Μέλος – ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Ο ΕΠΑΜ είναι ένας σύλλογος εκτροφέων πτηνών συντροφιάς με έδρα την Θεσσαλονίκη και μέλη απ όλη την Ελλάδα. Κύρια αντικείμενα δραστηριότητας του είναι η διάδοση του χόμπι της εκτροφής, η διοργάνωση διαγωνισμών – εκθέσεων και σεμιναρίων με προσκεκλημένους καταξιωμένους κριτές – εισηγητές που σκοπό έχουν την επιμόρφωση και κατάρτιση των μελών του.

  Για την επίτευξη των βασικών σκοπών του συλλόγου που είναι από τη μία η διάδοση του χόμπι της εκτροφής πάνω σε σωστές βάσεις και από την άλλη η διατήρηση και εξέλιξη της κάθε ράτσας ξεχωριστά, η συμμετοχή στους διαγωνισμούς μας είναι ελεύθερη σε όλους τους εκτροφείς ανεξάρτητα αν είναι μέλη του συλλόγου μας ή όχι.

  Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2006 από πεπειραμένους εκτροφείς , με εμπειρία κάποιων από αυτούς ακόμη και παλιότερη από τον καιρό που το χόμπι οργανωνόταν πάνω σε αντίστοιχα ευρωπαϊκά πρότυπα και φυσικά πρωτεργάτες σ αυτήν την προσπάθεια.

  Σήμερα, ενισχύοντας την δυναμική με την οποία ξεκίνησε, έχει να επιδείξει μια από τις πιο οργανωμένες δομές στον χώρο, διαγωνισμούς πλούσιους σε εκθέματα με υψηλό επίπεδο συναγωνισμού, ποικιλία κριτών και εξειδικευμένους διαγωνισμούς.

Με τα νέα πρόσωπα που εισέρχονται και πλαισιώνουν τον σύλλογο ευελπιστούμε ότι κάθε χρόνο θα γινόμαστε καλύτεροι εκτροφείς, καλύτεροι διοργανωτές και θα βοηθάμε στην σωστή διάδοση του χόμπι μας.

Ιστότοπος: http://www.epam2006.gr/

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΠΑΜ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ:

 


   

Διοικητικό Συμβούλιο 2017-2019

  •     ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
  •     ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΚΑΡΑΠΙΔΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  •     Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΑΒΡΑΜΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
  •     ΤΑΜΙΑΣ – ΚΑΛΑΘΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
  •     ΥΠ.ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ – ΑΥΓΟΥΣΤΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
  •     ΥΠ.ΥΛΙΚΟΥ – ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
  •     ΥΠ.ΑΙΘΟΥΣΑΣ – ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Ο Όμιλος ιδρύθηκε το 1996.  Σκοποί του σωματίου είναι…..

Α) Η διάδοση του ενδιαφέροντος για την εκτροφή ,φύλαξη,διατήρηση των πτηνών συντροφιάς.

Β) Η ενημέρωση των μελών αλλά και του κοινωνικού συνόλου σε θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη, φύλαξη και συντήρηση των ωδικών πτηνών συντροφιάς.

Γ) Η διάδοση της ευχαρίστησης για την ορνιθολογία γενικότερα, και για την μελέτη της συμπεριφοράς των πτηνών συντροφιάς, οργανώνοντας συγκεντρώσεις επιστημονικο-πολιτιστικές.Η διοργάνωση εκθέσεων απο τα μέλη ή και απο μέλη άλλων συλλόγων που επιδιώκουν παρεμφερείς σκοπούς.

Δ) Η επιδίωξη ίδρυσης Ορνιθολογικής Ομοσπονδίας.

Ε) Η βελτίωση των υπαρχόντων ειδών και ποικιλιών και η δημιουργία νέων.

ΣΤ) Η επιδίωξη οποιουδήποτε άλλου σχετικού με τους ανωτέρω σκοπούς.

Ιστότοπος. https://poc.gr/

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΟΚ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ:

 


  

Διοικητικό Συμβούλιο 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΣΑΡΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΜΙΧΑΛΟΥΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ

ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ – ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ – ΤΣΑΓΔΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ

ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΙΣ – ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ.

ΥΠΕΥΘ. ΤΕΧ. ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

ΥΠΕΥΘ. ΥΛΙΚΟΥ – ΖΕΡΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Το Club μας ιδρύθηκε το 2012, μετά από ανάγκη που είχε προκύψει στους κύκλους του χόμπι μας, ανάμεσα σε αρκετούς παλαιούς και έμπειρους εκτροφείς της κατηγορίας ( Ε ). Ετσι δημιουργήσαμε ένα σύλλογο που συγκεντρώνει μόνον εκτροφείς  καναρινιών, θέσης και εμφάνισης. Με το σκεπτικό να δώσουμε μεγάλη έμφαση, στην βελτίωση όλων των ποικιλιών αυτής της κατηγορίας.
Έτσι όλοι μαζί παλαιοί και νέοι εκτροφείς μέλη που εγγράφονται, προχώραμε και καθημερινά βελτιώνουμε τις γνώσεις μας στην εκτροφή των προαναφερόμενων ποικιλιών. Αλλοτε με σεμινάρια που διοργανώνουμε από ειδικούς, άλλοτε με προσωπικές ανταλλαγές απόψεων.Η πληροφόρηση μεταφέρεται στους νεότερους από τους παλαιούς και έμπειρους φίλους.

——————————————————————————–
GREEK POSTURE CANARIES CLUB – G.P.C.C.
Ταχ. Διεύθυνση: ΚΡΕΜΟΥ 9, ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Τ.Κ. 176 76
ΤΗΛ.: 210 95 83 165, 6972 233 979

Email: gpcc.club@gmail.com

ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ GPCC ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ:

 


 

Advertisements